Quantcast
Channel: "ایستگاه راه آهن چم سنگر"
Viewing all 239 articles
Browse latest View live

پیام تسلیت

$
0
0

بدینوسیله درگذشت آقاجان کرمی پدر گرامی جناب آقای محمود کرمی را به ایشان وخانواده محترم وبازماندگان آن مرحوم تسلیت عرض می نماییم.همچنین به دوستان عزیزم مسعود ،آرش و امین بهشتی درگذشت دایی گرامیتان را تسلیت می گویم.


پیشنهاد و انتقاد

$
0
0

در قسمت نظرات خوانندگان گاهی اوقات مانند تمام وبلاگ ها و وب سایت ها کامنت ها و نظراتی پیرامون یک مطلب خاص ویا کل موضوعات وبلاگ نگاشته میشود که گاهی اوقات سرشار از انرژی وشادی وشعف بوده وگاهی اوقات یاس وناامیدی وبعضی اوقات هم ناسزا و حرفهای رکیک نوشته میشود که این امری طبیعی در فضای مجازی بوده وهست ؛هرچند برخی اوقات خوانندگان میتوانند به صورت بهتری به نشر دیدگاه خود بپردازند و از انتقادهای بی مورد و ... بپرهیزند.

این مقدمه را بیان کردم که بگویم بعضی اوقات بعضی خوانندگان نظر خصوصی میگذارند که مثلا تغییر رویه بدهید و فلان موضوعات را منتشر کنید و ... باید به عرض برسانم یک گاهی اوقات نمی توان بدون داشتن پیشنهاد مشخص و یا ارائه راهکار بدون نظر کارشناسی و قابل اجرا در مورد یک امر مهم مطلب نوشت و این انتظار شاید منطقی نباشد.ثبت یک آگهی تسلیت گاهی کوچکترین کاری است که در دنیای مجازی میتوانی از راه دور برای یک دوست ویا اقوام ارسال کنی وابراز همدردی در کنار ثبت در وبلاگی که گوشه ای از خاطرات نسل آینده روستا را رقم خواهد زد ،داشته باشی.

اما بروز بودن ودر جریان ریز ماوقع اخبار یک روستای کوچک نیاز به حضور در آن روستا و یا داشتن افرادی بعنوان خبرنگارکه هرروز با استفاده از تکنولوژی اخبار اتفاقیه را مخابره نمایند .

پرداختن به مسائل روز وتکنولوژی روز و تخصصی ممکن است به مذاق همه خوانندگان خوش نباشد کما اینکه در در وب سایتهای رسمی و تخصصی جامع تر وجود دارد.

درکامنتی نوشته شده بود که چرا فرزندان چمسنگری که بر مسند پست ومقامی نشسته اند ،کاری برای زادگاه خود انجام نمیدهند؟

نمیدانم ! مثلا کسی که در شورای شهر دورود نشسته چه کاری میتواند برای روستای چمسنگر انجام دهد؟ و یا کسی که مثلا در دانشگاه شهری استاد هست چکار میتواند انجام دهد؟

این درخواست ویا انعکاس مشکلات باید توسط شورای روستا به بخشدار و سپس دراختیاررسانه ها جهت پیگیری قرار گیرد.

چمسنگر روستایی است که دیگر جمعیت سالها قبل را نداشته و تاحدودی نیز امکانات قابل قبولی دارد اما چنانچه نیاز به رفع مشکل ویا مشکلات خاص و پیگیری راه اندازی بخش دیگری باشد باید درخواست شود و بیان این مطلب اینکه دیگر نیاز به کمک جهت رفع مشکلات  دارد نیست. بهتر است پیشنهاد ویا درخواست مشخصی جهت بهبود اوضاع روستا و روستا نشینان داشته و راهکار ارائه کنیم .

باید قبل از هرکاری مردم روستا خود مطالبات خود را از طریق شورای روستا ومسئولین درخواست و پیگیری نمایند و دل به وعده های کاندیدای مجلس که گاهی اوقات فراتر از قانون هست خوش نکنند و سعی بر استفاده صحیح از داشته های خود و بهبود اوضاع و روند بهتر و رو به رشد و توسعه روستای خود داشته باشند تا روستایی نمونه در استان و کشور داشته باشیم

عرض تسلیت

$
0
0

در آخرین ماه و روز سال 93 دوتن از عزیزان ایستگاه راه آهن چمسنگر بسرای باقی شتافتند.

به بازماندگان این دو عزیز سفرکرده تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال صبر جمیل و شکیبایی برای بازماندگان مسئلت داریم.

روح و یاد مرحوم قیصر داوود زاده

و حسن پورمریدی

شاد و روانشان قرین رحمت حقتعالی باد.

کمپین 7 فروردین 94 در حمایت از بلوط

$
0
0

خرد جمعی گروهی همفکران فرهیخته چند استان زاگرس نشین که نسبت به این موجود زنده احساس مسئولیت و دغدغه دارند بر آن شد که روز 7 فروردین به عنوان روز پاسداشت و حفاظت از جنگل‌های سر به آسمان کشیده روییده در دامنه زاگرس تعیین شود.

امید است دوستداران محیط زیست ایران و مخصوصا جامعه لُر با اعلام حمایت از این حرکت محیط زیستی، اجتماعی و فرهنگی،جهت جلوگیری از تخریب جنگل‌های بلوط در این راه قدم برداشته و ما را یاری نمایند. شاید بتوانیم بخشی از وظیفه خود را نسبت به این سمبل ارزشمند در تاریخ و جغرافیای کهن مان ادا نماییم.

پیوستن اینجانب به کمپین حمایت از محیط زیست زاگرس و حمایت از بلوط

در وب سایت لور بیشتر بخوانید.

واژگونی قطار مسافری در لرستان + جزییات حادثه

$
0
0

به گزارش یافته:

بر اثر خارج شدن چهار واگن قطار مسافری تهران - اندیمشک، مسیر خط آهن تهران - جنوب مسدود شد.
معاون فرماندار اندیمشک گفت: این حادثه حوالی ساعت 10 صبح جمعه در ایستگاه چمسنگردر محدوده استان لرستان رخ داده است.
به گزارش یافته، امیر حمزه‌بزرگی علت این حادثه را به نقل راه‌آهن، ریزش کوه عنوان کرد و افزود: این حادثه خسارت جانی به دنبال نداشته است اما موجب مسدود شدن مسیر خط آهن تهران جنوب از صبح جمعه تاکنون شده است.
وی اظهار داشت:تلاش برای جابجایی واگن‌های قطار مسافری از خط در حال انجام است و تاکنون یک واگن مسافری از مسیر جابجا شده است.
معاون فرماندار اندیمشک افزود: پیش‌بینی می‌شود تا حوالی ساعت 17 عصر جمعه مسیر خط آهن تهران - جنوب بازگشایی شود.

پیام نوروزی علی اکبر شکارچی

$
0
0

"بهار 

و 

بهاروند"

بهاروند، زادۀ بهار است و "نعمت بهاروند" گلی است نادر و عطرآگین در این بهار.

بهار لرستان، گسترده می رویاند گل و سبزه بر خاک و بر سر هرسنگ.

قلب کوچک بهاروند هم، هردم می رویاند بهاری رنگین با ساز و نغمه بر قلب و روان مردم؛ برآمده از خاک و برآمده از دل سنگ.

و من هر وقت به نوازندگی "بهاروند" فکر می کنم و هر وقت او را کمانچه به دست میبینم، در مقابل دستی که دست او را از بازو قطع کرده و آرشه کمانچه به دستش داده، حیران این راز شگفت انگیز می شوم.

در سالهایی که بهارموسیقیِ سرزمین "بهاروند"، مدتها لباس زمستان برتن کرده بود، از دل آن زمستانِ سیاهِ موسیقی،شوق کمانچه نوازیِ بهاروند جوانه زد.

اندکی تأمل کنید؛ با تمام آن محدودیت و ممنوعیت ها که برای سُرنا نوازان و کمانچه نوازان فراهم آمده بود؛ هستی، بهاری حیرت انگیز در دستان بهاروند تدارک دیده بود؛ کائنات، نخبه ای را برای پند و عبرتِ ما دو دستانِ بی خبر از خدا می پرورد که بی هیچ آموزگاری، چنان می نوازد که: پیرولی، همت علی، علیرضا حسین خانی و...برای بهار و شادمانی شما مردم لرستان می نواختند. من نیروئی برتر را نگاهبان فرهنگ و هنر و ذوق این مردم خوش ذوق و این سرزمین نخبه پرور می دانم.

در این بهار، با خود می گویم این چه نیروئی است که از یک سو با سخاوت از دل سنگ و خاک، گل و سبزه می رویاند؛ و از سوئی در جان انسانی که کائنات با بی رحمی یک دستش را گرفته، شوق کمانچه نوازی را.

اگر لحظاتی در نیمۀ شب ندائی درون شما را لرزاند، بدانید همان نیرو، کمانچه را به دست بهاروند داده است؛ اگر در این بهار، بوی خاک و بوی گندمزاران را ببوئید، این همان نیروئی است که "نعمت" را کمانچه نواز کرده است.

من براین باورم اتفاقی که در دستان "نعمت بهاروند" می افتد، 

اتفاقی از جنس طلوع و غروب خورشید، 

از جنس جاری شدن، میل خواندن بر کبک و تیهو،

و از جنس یه گُل نشستن بادام و اَرجِن و تِنگِس و کُماست در بهار.

و من صدای ساز او را هم جنسِ صدای پُرقداستِ رود سیمره، کشکان و سزار می دانم در بهار.

ای دستی که احوال "نعمت بهاروند" و سرزمینش را غرق گُل و سبزه و شکوه کرده ای؛ احوال ایرانیان را مثل طبیعتِ به گُل نشستۀ لرستان، غرق امید و شادمانی و خیر و برکت کن.

پروردگارا، موسیقیِ سُرنا و کمانچه و آوازِ جمعی دختران را مثل بارانِ بهار، بر خانه های ایرانیان با سخاوتی که در ذات توست بباران.

پروردگارا، سلامتی و دارائی را بر این مردمِ صبور و دلیر و سپاسمند روا بدار که سزاوار بیشتر از آنند که دارند.

پروردگارا، ما را فهمی ده تا راز کمانچه نوازی "نعمت بهاروند" را فهم کنیم و بپذیریم آنچه را که هستی از ما می گیرد؛ بپذیریم و سپاس گوی باشیم که هردم کائنات، موفقیت، سلامتی و ثروت، بی دریغ مثل باران بهاری، بر زندگی ما می باراند.

بهارتان خوش

دستانتان نیرومند

و اندیشه تان خلاق و پُر مهرباد.

علی اکبر شکارچی

برگرفته از صفحه شخصی علی اکبر شکارچی

ششم فروردین سالروز تولد علی اکبر شکارچی

$
0
0

امروز ششم فروردین 1393 مصادف است با تولد مردی که با کمانچه‌اش نغمه‌هایی کهنه را سر داده است. او بیشتر فعالیت خود را بر موسیقی سرزمین مادری‌اش متمرکز کرده و تا کنون آلبوم‌های بسیاری را در زمینه موسیقی لرستان منتشر کرده است.
شاید به جرات بتوان آلبوم «بهار باد» را در شمار یکی از مهم‌ترین آثار موسیقی محلی در ایران قرار داد. علی اکبر شکارچی برای ضبط این اثر بسیاری از نوازنده‌های شاخص موسیقی ایرانی را با خود همراه کرد.
شکارچی خوانندگی این اثر را نیز به ایرج رحمانپور سپرد تا او نیز در این اثر شاخص‌ترین آوازهای خود را بخواند. تم اصلی این آلبوم آمدن بهار و وزیدن بادی است که پیام بهار را با خود به ارمغان می‌آورد. شکارچی چند قطعه از این آلبوم را نیز خودش می‌خواند.
از میان دیگر آثار علی اکبر شکارچی می‌توان به «بیست ترانه کهن لری»، «خواب شقایق»، «کارهای پژوهشی آلبوم ردیف میرزا عبدالله با کمانچه»، «ایل بانگ»، «جرس» و «کوهسار» اشاره کرد. شکارچی آلبوم موسیقی خلق لر را با همکاری حسین علیزاده منتشر کرد که در تیرماه 1358 انجام شده بود.


علی اکبر شکارچی در 6 فروردین 1328 در روستای چم سنگر بخش پاپی در استان لرستان متولد شد. نواختن کمانچه را از کودکی تحت تاثیر نوازندگان محلی آغاز کرد و پس از اخذ دیپلم و خدمت سربازی در سن 24 سالگی به تهران رفت و در سال 1350 از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد و جهت فراگیری ردیف‌های سازی و آوازی و قطعات ضربی از محضر استادان داریوش صفوت، نورعلی خان برومند، محمود کریمی، یوسف فروتن، سعید هرمزی و جلال ذوالفنون بهره برد. علی اکبر شکارچی در طول این سال‌ها همواره از محضر استاد خود علی اصغر بهاری سود می‌برد.
شکارچی در سال 1356 در اولین آزمون موسیقی باربد نفر اول رشته نوازندگی کمانچه شد. وی از سال 1358 در دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران، دانشگاه سوره، کانون فرهنگی هنری چنگ و چاووش و همچنین آموزشگاه موسیقی آرش به تدریس موسیقی پرداخته است.
شکارچی بیشتر فعالیت خود را در سال‌های اخیر بر آموزش و پژوهش متمرکز کرده است. او سال‌های بسیاری است که از صحنه دور بوده و هیچ کنسرتی در داخل کشور برگزار نکرده است. شاید سال 1393 آغازی دوباره برای شکارچی باشد و علاقه مندان به موسیقی بتوانند اجرای او را به صورت زنده ببینند. بسیاری از علاقه مندان به موسیقی دوست دارند بار دیگر همکاری او و ایرج رحمانپور را شاهد باشند.

 شکارجی

تسنیم

صعود مشترک و کاشت بلوط توسط هنرمندان و روزنامه‌نگاران به ارتفاعات خرم‌آباد

$
0
0
هم‌زمان با روز پاس‌داشت جنگل‌های زاگرس و به مناسبت آغاز سال جدید و با هدف ایجاد همدلی، جمعی از هنرمندان، روزنامه‌نگاران و صعود مشترک و کاشت بلوط توسط هنرمندان و روزنامه‌نگاران در ارتفاعات خرم‌آباد+ تصاویرفعالان فرهنگی خرم‌آباد به ارتفاعات "کوه کمره‌سی" صعود کردند. به گزارش خبرنگار یافته، با هدایت "مظفر افشار" پدر بلوط لرستان، روز جمعه 7 فروردین ماه جمعی از هنرمندان، روزنامه‌نگاران و فعالان فرهنگی خرم‌آباد در زنجیری به‌هم پیوسته به ارتفاعات "کوه کمره‌سی" در خرم‌آباد صعود کردند. در این برنامه فرهنگی که به‌منظور ایجاد همدلی و به مناسبت آغاز سال جدید و دیدارهای نوروزی صورت گرفت، بیش از 40 نفر از فعالان فرهنگی از جمله روزنامه‌نگاران، هنرمندان و جمعی از دانشجویان و دانش‌آموختگان لرستانی مقیم تهران حضور داشتند. حاضرین در این برنامه، در اقدامی فرهنگی اقدام به کاشت بلوط در ارتفاعات "کوه کمره‌سی" خرم‌آباد نموده و در پایان زباله‌های موجود در منطقه را جمع‌آوری و به پایین کوه منتقل کردند. ‌قابل ذکر است در این برنامه، برخی چهره‌های فرهنگی و هنری از جمله مظفر افشار فعال فرهنگی و پدر بلوط لرستان، ساسان والی‌زاده مدیرکل لرستانی اطلاع‌رسانی و ارتباطات دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، حامدی احمدی‌راد مدیر مسوول نشریه آفتاب لرستان، فیروز اسماعیلی‌نژاد مدیر مسوول نشریه کاسیت، سعید عسگری‌عالم عکاس و هنرمند، سعید معتمدی و امیرضا قاسمی از خبرنگاران پایگاه خبری یافته، عباس ملکی از جامعه مهندسین، عبدالرضا قاسمی سردبیر پایگاه خبری یافته، ماشاالله اکبری و مهرداد سوری از شاعران خرم‌آبادی‌، عزت درگاهی هنرپیشه و بازیگر، مجتبی رومانی مسوول روابط عمومی انجمن موسیقی لرستان، اهورا عسگری‌عالم نوازنده نوجوان کمانچه، مهرداد سوری، جمعی از دانشجویان و دانش‌آموختگان لرستانی مقیم تهران و ... حضور داشتند. خبرگزاری یافته

دیدار نوروزی لرستانی‌های مقیم تهران

$
0
0
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و با هدف تجدید دیدار اعضاء، جشن نوروزی لرستانی‎های مقیم تهران روز جمعه 21 فروردین در سالن امام علی(ع) تهران برگزار شد.
به گزارش یافته، این جشن در دومین سال متوالی توسط هیات مدیره انجمن لرستانی‌های مقیم تهران، با حضور بیش از 500  نفر و اجرای گزارش تصویری: دیدار نوروزی لرستانی‌های پایتخت + حواشی برنامه‎های مختلفی همراه بود.
جشن با تلاوت قران مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران شروع شد.
سپس برنامه با سخنان "سید ابراهیم موسوی‌نژاد" رئیس هیات مدیره انجمن ادامه پیدا کرد.
موسوی‌نژاد ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به حاضرین خیر مقدم گفت و از تک‌تک حامیان، اعضای هیات مدیره  و دست‌اندرکان برگزاری این برنامه تشکر کرد.
وی با سپاس از حضور گروه موسیقی پاپلر ادامه داد: گروه موسیقی پاپلر بدون چشم‌داشت مالی و با هدف مساعدت به انجمن و دیدار با  لرستانی‌ها در این مراسم حضور یافتند.
سخنران بعدی مراسم علی کورانی‌فر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان بود؛ وی  در بخشی از سخنانش به بیان عملکرد استانداری لرستان پرداخت و گفت: ما در لرستان نتوانسته بودیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و بسیاری از پروژه‌ها با تاخیر در لرستان تکمیل می‌شد و یا اصلاً تکمیل نشد و تیم فعلی استانداری تمام تلاش خود را به‌کار گرفت تا این پروژه‌ها تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
کورانی‌فر با بیان این که نیاز فعلی لرستان توسعه اقتصادی است افزود: توسعه اقتصادی با نگاه اعتدالی اتفاق می‌افتد و همه ما باید در این راه تلاش کنیم.
سپس جشن با اجرای موسیقی پاپلر با خوانندگی "امیررحمان خسروی" ادامه یافت.
گزارش تصویری: دیدار نوروزی لرستانی‌های پایتختخسروی با اجرای قطعات "پریشون"، " بیستون" و میکس محلی خاطرات خوشی را برای حاضران رقم زد.
خسروی را بابک پیمانی با "سازهای کوبه‌ای ‌"، حسن سالم با" کمانچه"، امیر حسین کوشه با "پیانو کیبورد"، محمد حسین عالی‌پور با "کیبورد"، یاسین بهاروند با"گیتار"، فرهاد اسفندفر با" گیتار"  و شاهرخ پیمانی سرنانواز نوجوان لرستانی همراهی کردند .
اجرا دو نوازی‌های "بابک پیمانی و حسن سالم" و " شاهرخ پیمانی و بابک پیمانی" از دیگر بخش‌های برنامه بود.
یاسین بهاروند گیتار نواز جوان لرستانی نیز قطعه نفس را با زبان فارسی برای حاضرین اجرا کرد.
از دیگر برنامه‎های این جلسه شعرخوانی شاعران بود؛ مهدی ملکی شاعر جوان لرستانی"  غزلی عاشقانه را با زبان لکی برای حاضرین قرائت کردند و منوچهر بسحاق مدیر پایگاه اینترنتی "روز الیگودرز" نیز یکی از سروده های فریده چراغی شاعر الیگودرزی را به زبان بختیاری تقدیم حاضرین کرد.
سپس نوبت به حجت‌الاسلام محمدرضا عباسی‌فرد عضو سابق مجلس خبرگان رسید.
 "عباسی فرد" ضمن تشکر از اعضا هیات مدیره انجمن در برگزاری این جشن، میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامی‌داشت روز زن را به حاضرین تبریک گفت.
وی که به زبان لری سخن می‌گفت با اشاره به جایگاه مقام زن در اسلام، اظهار داشت: گرامی‌داشت مقام زن مختص به یک روزخاص و یا اهداء یک شاخه گل یا هدیه نیست و در تمام روزها باید به ارزش زن توجه شود.
"عباسی فرد" در بخش دیگری از سخنانش به لزوم حضور زنان در تمام لایه‌های اجتماع اشاره کرد و گفت: چنانچه در زمان انتخابات در لرستان باشم و در بین کاندیدهای لرستانی بانوان هم ثبت نام کرده باشند، یقین بدانید به بانوان رای می‌دهم.
سخنان عباسی‌فرد به شدت مورد تشویق بانوان حاضر در سالن قرار گرفت.
در ادامه نیز، دعوت نامه دبیرخانه " جشنواره عکس لرستان از نگاه دوربین " توسط منوچهر بسحاق دبیر این جشنواره قرائت و از همه حاضران درخواست شد در این جشنواره مشارکت نمایند.
بسحاق با اشاره به اینکه جشنواره عکس لرستان از نگاه دوربین با 6 موضوع و جوایزی ارزنده برگزار خواهد شد افزود: جشنواره عکس لرستان از نگاه دوربین تا 20 تیر 94 با 6 موضوع و جوایزی ارزنده توسط پایگاه اینترنتی "روز الیگودرز" و همکاری انجمن لرستانی‌های مقیم تهران برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: این جشنواره با پوشش 6 موضوع برگزار خواهد شد و برای شرکت کنندگان هیچ‌گونه محدودیتی وجود ندارد و هر شرکت کننده می‌تواند 6 عکس در قالب 6 موضوع اصلی به این جشنواره ارسال نماید.
بسحاق یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاع بیشتر، شرایط و نحوه حضور، جوایز و مشخصات آثار ارسالی به وب پایگاه اینترنتی جشنواره به آدرس  http://aks.roozaligudarz.ir  مراجعه نمایند.
در حاشیه مراسم :
- مراسم با  تاخیر و حدود ساعت 17 و 40 دقیقه  با اعلام " محمد بهاروند و طیبه ساکی" مجریان برنامه آغاز شد.
- اعضائ اصلی هیات مدیره انجمن جلوی در‎ب‌های ورودی مستقر شده و به مهمانان خیر مقدم می‎گفتند.
- علی بازوند عضو  هیات مدیره انجمن لرستانی‌های مقیم تهران نیز در این مراسم سخنرانی کرد؛ وی ضمن تقدیر و تشکر از اعضای انجمن برای برگزاری این مراسم از حاضرین خواست به انجمن بپیوندند و آن‌ها را در اجرای برنامه‌هایشان یاری دهند.
- در بخش‌های مختلف برنامه از خیرین لرستانی نام برده شد و مورد تشویق حاضرین قرار گرفتند.
- بازار دیدوبازدید نوروزی و روبوسی گرم بود و و در طول جشن، حاضران در قسمت‎های مختلف تالار "امام علی" منطقه 5 آموزش و پرورش استان تهران در حال احوال‎پرسی بودند.
-  در حین اجرای موسیقی، مهمانان با نواهای لری هم‎نوا شده و به رقص و پای‌کوبی می‎پرداختند.
- مجری برنامه، در حین مراسم اعلام کرد که کنسرت گروه موسیقی "زاگرسیان ایران‌زمین" با خوانندگی داریوش نظری روز 25  اردیبهشت در تالار ایوان شمس تهران برگزار می‌گردد؛ این کنسرت‌ برای یادمان علی‌محمد ساکی شهردار سابق خرم‌آباد(وفات 22 خرداد 1373) و رضا سقایی(وفات 27 تیر 1389) دو بزرگ‌مرد لرستانی برگزار خواهد شد.
- گروهی از زنان، دختران لرستانی و حتی مردان با "گل‎ونی" در جشن حاضر بودند.
- به گفته برخی از مهمانان سالن برگزاری جشن، مکان مناسبی برای اجرای برنامه نبود. مشکلات صوتی و نور سالن از کیفیت اجرای مراسم کاسته بود و این مشکل باعث شد که بخش دوم برنامه موسیقی توسط گروه پاپلر اجرا نشود.
- در این مراسم جمعی از مقامات، مسوولان لرستانی و نمایندگان ادوار گذشته مجلس ساکن در تهران حضور داشتند.
این جشن سرانجام در ساعت 20 خاتمه یافت، اما حاضران تا ساعت‎ها در فضای بیرونی سالن مشغول گفت‎وگو بودند!

یادگارهای ایستگاه چمسنگر

$
0
0

عکسی از سادات و معلمین و فعالان دوران پیروزی انقلاب در بهمن سال 1358 در مدرسه شهید شیخ فضل الله نوری چمسنگر منتشر میشود که عکسی تاریخی جذاب و نشان دهنده شور انقلابی و حضور همه جانبه مردم ایستگاه در برهه های مختلف انقلاب اسلامی از ابتدا تا کنون بوده و این مردم همچنان به ارمانهای انقلاب وفادارند.

از چپ : مرحوم اقا سیدهاشم موسوی -مرحوم سیف الله مژدهی -سخنران شهید جهادگر حاج فریدون مرادی-مرحوم شهید سید فخرالدین موسوی- سید یحیی موسوی بهمراه فرزندش مرحو سید وهاب موسوی-و سید ابوالفضل حسینی

پشت سر سخنران : سید حجت الله خلفوند و برادر علیزاده

آهنگ انقلابی «سپیده» با تأسی از «خلق لر» ساخته شده است

$
0
0

خبرگزاری فارس- گروه موسیقی :علی اکبر شکارچی پیشکسوت موسیقی و نوازنده توانای کمانچه در طول فعالیت چندین ساله خود تا به امروز آثاری ماندگار برای ایران زمین خلق کرده است. او در سال 56 در جشنواره موسیقی باربد که مهم‌‌ترین جشنواره آن زمان بود، مقام اول تک‌نوازی کمانچه را کسب کرد. جشنواره‌ای که داورانی چون علی اکبر شهنازی، برکشلی و علی تجویدی داشت. شکارچی همیشه در کنار فعالیت‌های عملی موسیقایی‌اش به آموزش هم بهای بسیاری داده و در تمام این سال‌ها شاگردان زیادی را تربیت کرده است. او به همراه حسین علیزاده، پرویز مشکاتیان، محمدرضا لطفی و هوشنگ ابتهاج چند سال در آموزشگاه چاووش تدریس کرده و  چندین سال است که در آموزشگاه شخصی خودش مشغول تدریس است. شکارچی همچنین در خارج از کشور هم کنسرت‌های زیادی را برگزار کرده است. او اولین اجرا در خارج از کشور را حدود سال 73 با حسین علیزاده در چند کشور اروپایی انجام داد و علاوه بر آن در کشورهای نروژ، سوئد، فنلاند، سوئیس، اتریش، انگلیس، ایتالیا، فرانسه، کلمبیا و استرالیا کنسرت‌هایی را برگزار کرد. آنچه در ادامه می‌خوانید گفتگوی تفصیلی فارس با یکی از مفاخر موسیقی بومی و اصیل ایران است.

 

زاده چم سنگر جایی در مرز لر بزرگ و کوچک

*جناب شکارچی در ابتدای گفتگو اگر مایلید از روزهایی بگویید که تازه موسیقی را در روستایتان آغاز کرده بودید و بگویید اصلا چطور شد که به سمت موسیقی رفتید؟ 

از هفت سالگی با تاثیر از نوازندگان محلی در لرستان به موسیقی علاقه‌مند شدم. زادگاه من چم سنگر جاییست در مرز بین قوم لر کوچک (لرستان) و لر بزرگ (بختیاری) که رودخانه سزار مرز بین این دو را تعیین می‌کند. نظام فئودالی حاکم بر روستاها در رژیم سابق باعث شده بود که موسیقی تنها به منزل خان‌های آن زمان راه داشته باشد و مراسم سور و سوگ. آنها دارای نوازندگانی بودند که یکی از آنها هم کمانچه نواز بود و هم سرنا می‌زد. و نوازنده تنبک دهل را نیز می‌نواخت. آنها در مراسم شادی و عذا می‌نواختند. در آن زمان بین عامه مردم موسیقی مجلسی تنها از‌ آن مطربان بود و اصلا دید خوبی نسبت به موسیقی وجود نداشت و این نوازندگان از قومی خاص بودند که نسبشان به هندوستان برمی‌گردد.

*با توجه به این شرایط، خانواده شما چطور پذیرفتند که وارد موسیقی شوید؟ قطعا این را می‌دانستید که به شما هم مطرب خواهند گفت.

 خانواده من شدیدا با پی گرفتن نوازندگی و موسیقی مخالف بودند و من با تمام علاقه‌ای که به فراگیری موسیقی داشتم نمی‌توانستم آن‌ را عیان کنم و به ناچار در یک اتاق زیر شیروانی به طور پنهانی تمرین می‌کردم. در آن زمان وضع اقتصادی خانواده‌های روستایی خوب نبود و من نمی‌توانستم کمانچه بخرم؛ بنابراین خودم با یک قوطی حلبی و یک چوب نی و سیم تلفن و مقداری موی دم اسب یک کمانچه ساختم و با آن تمرین می‌کردم و فکر می‌کردم که خوب هم می‌نوازم.

*در آن زمان موسیقی قطعا به فراگیری امروز نبود و به راحتی نمی‌شد آموزش‌های اولیه را دید. و البته شنیدن آثار دیگران را نیز با توجه به امکانات کمی که در روستا داشتید کار راحتی نبوده است؛ چه کسی اولین ملهم شما در نوازندگی کمانچه بود و اولین آهنگی که تمرین کردید چه بود؟

گروهی به نام و سرپرستی «ولی» بود که پسرش فرضی کمانچه می‌زد که من تحت تاثیر ساز وی قرار گرفتم. اولین آهنگی که تمرین کردم «مریم مریم» بود که آهنگی قدیمی و محلی است. با نواختن این قطعه شیفتگی‌ام به موسیقی افزون شد و سال بعد سه ماه تابستان را در یک نجاری در شهرستان دورود لرستان کار کردم که بتوانم کمانچه بخرم و بالاخره سال دوم کار در نجاری توانستم یک کمانچه بخرم.

*پس در واقع شما موسیقی را به شکل سینه به سینه آموخته‌اید و معلم اصلی شما به نوعی گوش‌های شنوا و حساس‌تان بوده‌اند؛ پس چه چیزی شما را به سمت تهران و دانشکده هنرهای زیبا کشاند و شما را بر آن داشت که موسیقی را آکادمیک دنبال کنید؟

سال 47 بعد از سربازی، در جیرفت تکنسین داروسازی شدم؛ بعد در سال 50 بطور اتفاقی آگهی کنکور هنرهای زیبا را دیدم به تهران رفتم و از یکی از معدود فروشگاه‌های موسیقی میدان بهارستان تهران یک کمانچه خوب کرایه کردم و عازم آزمون شدم. استاد نورعلی خان برومند و دکتر صفوت از من امتحان گرفتند. قطعه‌ای برای آنها اجرا کردم، چند سوال پرسیدند و بالاخره پذیرفته شدم. به دلیل اینکه اکثر نوازنده‌های کمانچه آن دوره نوازنده ویلن نیز بودند، من اولین کسی بودم که با ساز کمانچه وارد دانشگاه هنرهای زیبا شدم.

از مروارید سیاه اقیانوس الهام گرفتم

*امتحانی که از شما گرفته شد به چه شکلی بود؟ کمی هم از دوران تحصیل در دانشگاه هنر بگویید.

بعد از آزمون عملی که نورعلی خان برومند و دکتر صفوت گرفتند، آقای احمد پژمان آزمون تئوری موسیقی را برگزار کردند. سال اول دانشگاه را جلال ذوالفنون تدریس کردند. سال دوم دکتر صفوت و سال سوم و چهارم نورعلی خان برومند که تمام ردیف‌های موسیقی ایرانی تدریس شد. با کیانی نژاد نوازنده نی هم خوابگاهی بودم و عطا جنگوک نیز از همکلاسی‌هایمان بود که با هم خیلی ارتباط داشتیم.

*اما همه شما را مهم‌ترین و برجسته‌ترین شاگرد استاد مرحوم علی اصغر بهاری می‌نامند.

استاد بهاری بسیار به گردن من حق دارند. من حدود بیست سال شاگرد او بودم و شیوه نوازندگی و اجرای ردیف‌ها را و کمانچه نوازی اصیل ایرانی بدون رنگ بوی ویلن نوازی را از این استاد آموختم.

*علی رغم تمام استادانی که داشته‌اید، آیا از کمانچه نوازان بزرگ لرستان نیز الهام گرفته‌اید؟

بله، از همان دوران کودکی تا دوران حرفه‌ای، از نوازندگان به‌نام و چیره دستی همچون علیرضا حسین‌خانی، پیرولی کریمی، همت علی و حسین سالم آموخته‌ام و برای سالیان کارهای آنها را گوش داده و می‌دهم. همچنین از مرحوم شاه میرزا مرادی نوازنده نامدار سرنا که در جشنواره آوینیون فرانسه لقب مروارید سیاه اقیانوس را به دست آورد الهام و تاثیر گرفتم.

*برویم سراغ فعالیت‌های بعد از انقلاب شما؛ از آن دوران بگویید. اگر اشتباه نکنم شما در آن دوران با حسین علیزاده همکاری کردید و موسیقی خلق لر را خلق کردید.

بله! سال 56 اولین همکاری من و علیزاده بود که کنسرت‌هایی را با هم برگزار کردیم. بعد از انقلاب هم در سال 57 من و حسین علیزاده با همراهی تنبک بهمن رجبی موسیقی خلق لر را برای انقلاب اسلامی اجرا کردیم و سال 58 آلبومی برگرفته از موسیقی خلق لر با همان نام ضبط و منتشر کردیم. زمان قبل از انقلاب نیم نفسی از موسیقی اصیل ایرانی باقی مانده بود که با پیروزی انقلاب اسلامی، جانی تازه گرفت. کمرنگ شدن موسیقی سنتی در رژیم سابق به دلیل  گرمی بازار کاباره‌ها و موسیقی‌های وارداتی آن هم از نوع سطحی و مبتذل بود.

*شایعاتی در مورد توقیف آلبوم خلق لر وجود دارد. آیا این موضوع صحت دارد؟

خیر، آلبوم خلق لر اصلا توقیف نشده؛ بلکه به این دلیل که تا آن زمان هیچ کمیته ارزیابی برای تایید تولیدات موسیقی تشکیل نشده بود ما به شوق ارائه اثری انقلابی آنرا همان سال بدون مجوز منتشر کردیم. و تا چندین سال پس از انقلاب هر سال در سالگرد پیروزی انقلاب پخش می‌شد. 

خلق لر بانی تولید یک اثر انقلابی

*آلبوم خلق لر شباهت‌هایی هم به آهنگ معروف «سپیده» ساخته زنده‌یاد لطفی دارد.

بله! به گفته مرحوم محمد رضا لطفی، آهنگ «سپیده» که از سری کارهای چاووش یک و دو و از معروف‌ترین آهنگ‌های انقلاب است، الهام گرفته از آلبوم خلق لر بنده است. یک روز که با حسین علیزاده در حال تمرین خلق لر بودیم، مرحوم لطفی آمد و گفت چند وقت است تمرین‌تان را می‌شنوم و با الهام از آهنگ تو یک آهنگ ساخته‌ام به نام «سپیده».

*صحبت از استاد لطفی به میان آمد اتفاقا چند روز دیگر اولین سالگرد در گذشت این استاد موسیقی ایرانی است.

لطفی استادی به تمام معنا بود و آثاری ماندگار خلق کرد و خیلی به گردن جامعه موسیقی حق دارد. مراسم بزرگداشت لطفی را برادر بزرگش ایرج در گرگان برگزار می‌کند و می‌خواهم با حسین علیزاده قراری بگذارم که اگر امکان داشته باشد مراسمی در تهران برای این استاد بگیریم. مراسم تجلیل و یادواره لطفی باید با شکوه برگزار شود.

*استاد شکارچی چندی است که فعالیت‌های شما در حوزه موسیقی کم‌رنگ شده؛ آیا در حال حاضر کاری در دست دارید؟

بله. در حال تصویر برداری ردیف‌های میرزا عبداله هستیم که برای اولین بار از اجرا با تار به اجرا با کمانچه تغییر می‌کند و حدود سه ماه دیگر منتشر می‌شود. همچنین مشغول نوشتن «متد کمانچه» هستم. این کتاب، اثری برای آموزش کمانچه از مبتدی تا عالی است که در این متد علاوه بر ارائه بسیاری تمرینات برآمده از موسیقی ایرانی، دستگاه ماهور بطور کامل معرفی می‌شود و هنرجو با پرده‌بندی تمام دستگاهها و آوازهای موسیقی ایرانی و بخشی از موسیقی بومی ایران آشنا خواهد شد.

ابشار بیشه قربانی گرفت

$
0
0
جوانی 22 ساله هنگام شنا در آبشار «بیشه» منطقه سپیددشت شهرستان خرم‌آباد لرستان غرق شد و جان باخت.
به گزارش خبرنگار یافته، بعدازظهر روز جمعه 9 مردادماه، بر اثر وقوع یک فقره غرق‌شدگی در رودخانه آبشار "بیشه" منطقه سپیددشت شهرستان خرم‌آباد جوانی 22 ساله هنگام شنا غرق شد و جان باخت.

جسد جوان غرق‌شده که از گردشگران لرستانی ساکن دوره چگنی بود، بعد از ساعت‌ها تلاش، توسط غواصان و عوامل امدادی منطقه خرم‌آباد از داخل رودخانه بیرون آورده شد و توسط اورژانس به سردخانه منتقل گردید.

رودخانه بیشه قربانی گرفت

لینک خبر در خبرگزاری یافته

http://yaftenews.ir/newss/accident/9917-bishe.html

بمناسبت درگذشت دایی بزرگم

$
0
0

من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

کسی که نعمت دهنده از مخلوقات را شکرگزار نباشد، شکرگزار خداوند نیز نخواهد بود.

روز جمعه مراسم تشییع پیکر دایی بزرگ ومهربانم مرحوم صیدجعفر پاپی بود.

دایی روز پنج شنبه 22 مرداد 94بعلت سکته در بیمارستان شهدای عشایر خرم اباد دارفانی را وداع گفته و به دو فرزندش مرحومان مجید و حمید که هر دو در عنفوان جوانی درگذشته بودند ، پیوست.

مراسم تشییع روز جمعه با حضور همه طوایف و اقوام و دوستان وفامیل در ایستگاه چمسنگر برگزار شد.

در این مراسم جمعیت زیادی برای همدردی و تسلیت به ایستگاه چمسنگر تشریف اورده بودند که بنوبه خود وبازماندگان مراتب تشکر وقدردانی را از همه عزیزان داریم.

امید است در مراسم شادی زحمت عزیزان را جبران کنیم.

ارزوی سلامتی وبهروزی و شادکامی برای همه عزیزان دارم.

بقیه عکس ها در ادامه صفحه بعد

دهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی دستگاههای دولتی وخصوصی

$
0
0

دهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی، با حضور امیر خجسته، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی،‌ حسن محرابی، مدیر کل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد،‌ ‌اعضای هیات مدیره انجمن متخصصان روابط عمومیو مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های اجرایی در بخش دولتی و خصوصی و همچنین برگزیدگان این جشنواره در سالن کنفرانس نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی، عصر روز سه شنبه 27 مردادماه در سالن کنفرانس نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.

در این جشنواره، روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران ( داود مرادی فرد) در بخش رسانه های الکترونیکی  مولتی مدیا حائز رتبه دوم شد و لوح تقدیر گرفت. لازم به ذکر است که بیش از 130 شرکت وموسسات اعتیاری و مالی  در کشور حضور داشتند

این موفقیت را به جناب اقای داوود مرادی فرد و خانواده محترم تبریک عرض نموده ، توفیق بیشتر در عرصه رسانه برای ایشان داریم.

عید قربان

$
0
0

عید قربان بر تمامی مسلمانان جهان بخصوص هموطنان عزیز و هم استانی های ارجمندم مبارک باد


همایش سراسری بسیج مداحان کشور با حضور امام‌جمعه موقت تهران در خرم‌آباد

$
0
0
ششمین همایش سراسری روز قشر سازمان بسیج مداحان کشور در خرم‌آباد برگزار می‌شود.
به گزارش یافته، ششمین همایش سراسری روز قشر سازمان بسیج مداحان کشور و تجلیل از مداحان شهید و ایثارگر هشت سال دفاع مقدس 22 ذی‌الحجه – 14 مهر‌ماه همزمان با شهادت میثم تمار در سالن همایش‌های جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌آباد برگزار می‌گردد.
در این همایش سراسری که به مناسبت روز قشر و تجلیل از مداحان شهید و ایثارگر دفاع مقدس، یادآور مداح اهل‌بیت علیه‌السلام سردار شهید جلال ابراهیمیشهیدشاخصسال 94 بسیج مداحان 22 ذی‌الحجه چهاردهم مهرماه 94همزمان با سالروز شهادت با میثم تمار از ساعت 15 الی 19 برگزار می‌گردد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم صدیقی امام‌جمعه محترم موقت تهران سخنرانی خواهند کرد.
سخنرانی محمد فراهانی ریاست سازمان بسیج مداحان کشور و مداحی حاج مجتبی رمضانی از دیگر برنامه‌های این همایش سراسری است.
 قابل‌ذکر است در ششمین همایش سراسری روز قشر سازمان بسیج مداحان کشور، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان و امام‌جمعه خرم‌آباد، استاندار لرستان، جمعی از مسؤولین لشگری، کشوری و لرستان و همچنین جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگر حضور خواهند داشت.
 
 
 
 

مراسم شب تاسوعا لرستانی‌های پایتخت با حضور کویتی‌پور و وزیر ورزش و جوانان

$
0
0
در شب تاسوعای حسینی، مراسم سوگواری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام با حضور وزیر ورزش و جوانان در جمع لرستانی‌های پایتخت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری یافته، شامگاه پنج‌شنبه 30 مهرماه، در شب تاسوعای حسینی، مراسم سوگواری حضرت سیدالشهدا علیه‌السلام در "‌هیأت عشاق‌العباس (ع)‌" لرستانی‌های پایتخت باشکوه تمام برگزار گردید.
مراسم باشکوه شب تاسوعا لرستانی‌های پایتخت با حضور
در این مراسم که جمعی از چهره‌های سیاسی لرستان، مقامات و مسوولان لشگری و کشوری از جمله وزیر ورزش، مقامات نظامی و انتظامی، هنرمندان، ورزشکاران ملی کشور و هزاران نفر از اقشار مختلف مردم حضور داشتند، ابتدا زیارت عاشورا قرائت و در ادامه، ابعاد عظیم حماسه حسینی از سوی حجت‌الاسلام "علی سرلک" تبیین شد.
سپس حجت‌الاسلام "عبدالله فاطمی‌خرم‌آبادی" به ذکر مصیبت حضرت امام حسین (ع) و اصحاب ایشان پرداختند.
در ادامه و "سید علی موسوی" در حالی شروع به مداحی کرد، خیمه لرستانی‌ها مملو از عزادار شده بود و مسؤولین هیات عشاق‌العباس، کوچه‌های اطراف خیمه را فرش کردند تا همه از فیض عزاداری بهره‌مند گردند.
پایان‌بخش مراسم شب تاسوعای حسینی، مداحی "غلام کویتی‌پور" یادگار دوران دفاع مقدس و خالق اثر به‌یادماندنی "ممد نبودی ببینی" بود، نوحه خوانی او شور و شعف خاصی به مراسم داد؛ وی که از امشب میهمانان لرستانی‌ها شد، قرار است تا پایان شب سیزدهم محرم در جمع گرم و صمیمی لرستانی‌ها حاضر باشد.
"محمود گودرزی" وزیر و ورزش و جوانان نیز که اصالتاً لرتبار و اهل ملایر است در جمع عزاداران لرستانی حضور یافت و به سوگواری پرداخت.
مراسم باشکوه شب تاسوعا لرستانی‌های پایتخت با حضور  کویتی‌پورهمچنین طبق اعلام قبلی قرار بود "علی جهان‌آرا" مداح باسابقه خرم‌آبادی، چون دو سال گذشته در بین عزاداران لرستانی پایتخت حاضر شود که به دلایل نامعلومی حضور وی میسر نشده است.
از نکات قابل توجه مراسم عزاداری امسال، حضور گروهی از عزاداران هیات عشاق‌العباس لرستانی‌های پایتخت در برنامه زنده تلویزیونی در شبکه یک سیما بود، این حضور در ظهر روز پنج‌شنبه در برنامه خانواده صورت گرفت و در جریان آن "سید علی موسوی" نوحه‌خوان لرستانی به تشریح چگونگی مراسم آیینی محرم و به ویژه گِل‌مالی (خره افتادن) پرداخت و در بخش دیگری از برنامه، سینه‌زنی و نوحه‌خوانی به سبک لری انجام گرفت. در این برنامه همچنین آرش میر اسماعیلی قهرمان لرستانی جودو کشور، نیز حاضر بود و به گفتن خاطراتش در نامگذاری فرزندش به نام ابوالفضل اشاره کرد.
مناسک عزاداری ایام محرم امسال توسط لرهای مقیم مرکز که از روز اول محرم شروع شده تا سیزدهم محرم از ساعت 20 تا 23 در تهران، بزرگ‌راه شهید ستاری، بلوار فردوس غربی، خیابان ورزی شمالی، کوچه چهارم شرقی برگزار است.

همچنین صبح روز عاشورا نیز مراسم سنتی گِل‌مالی (خره افتادن) لرستانی‌ها با نوای ساز "چمر"در همین مکان برگزار خواهد شد.


مراسم باشکوه شب تاسوعا لرستانی‌های پایتخت با حضور کویتی‌پور
مراسم باشکوه شب تاسوعا لرستانی‌های پایتخت با حضور کویتی‌پورمراسم باشکوه شب تاسوعا لرستانی‌های پایتخت با حضورکویتی پور

خبر: عبدالرضا قاسمی/ تهران
عکس: امیررضا قاسمی - سعید معتمدی

خبرگزاری یافته

وزیر اطلاعات: لرستان دیار مردان مرد است/ تقدیر از پایگاه خبری یافته در حضور وزیر

$
0
0
وزیر اطلاعات گفت: قوم لر در تمام عرصه‌های انقلاب یار و یاور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است.
به گزارش پایگاه خبری یافته، حجت‌الاسلام‌ سید محمود علوی در مراسم عزاداری شب سوم شهادت امام حسین (ع) و یارانش که در حسینیه عشاق‌العباس لرستانی‌های پایتخت واقع در بزرگراه ستاری برگزار شد، طی سخنانی با عرض تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع) به امام عصر، رهبر معظم انقلاب و ملت ایران به خصوص مردم غیور و نجیب لرستان گفت: به‌محض اطلاع از برگزاری مراسم عزاداری لرستانی‌های پایتخت، با اشتیاق در این مراسم حاضر شدم و موجب افتخار است که امشب همراه با مردم این دیار، عزادار امام حسین و یارانش بودیم.
وی تاکید کرد: ارادت من به لرستانی‌ها تازگی ندارد و از سال‌های قبل با بزرگان لرستان آشنا شده و در برهه‌های مختلف نهضت انقلاب اسلامی با بزرگانی چون آیت اله شاهرخی، طاهری خرم‌آبادی و قاضی خرم‌آبادی هم‌رزم بوده‌ام.
وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه لرستان دیار مردان مرد است گفت: لرستانی‌ها مردمی پاک، نجیب و افتخار ایران اسلامی هستند.
علوی با اشاره به سابقه 2500 سال تاریخ شاهنشاهی ایران گفت: در طول تاریخ شاهنشاهی کشور، اقوام مختلفی قدرت اداره امور را در دست داشتند و لرها نیز توسط کریم‌خان زند و لطفعلی‌خان زند (برای مدت کوتاهی) حکومت کشور را در اختیار گرفتند و امام راحل در خصوص این دوره 2500 ساله تأکید داشتند که "همه پادشاهان ایران ظالم بودند الی یک نفر از آن‌ها که حتی خود را شاه ننامید و خود را وکیل می‌دانست و آن‌کسی نبود جز کریم‌خان زند که در کشور به عدالت رفتار کرد ".
وزیر اطلاعات در ادامه بر لزوم وحدت همه اقوام کشور تأکید کرد و گفت: افتخار لرها در این است که قبل از انقلاب تسلیم رضاشاه و پسرش نشدند و بعد از انقلاب هم تنها قومی بودند که هیچ‌گاه به مقابله با انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برنخواستند و شهدای زیادی تقدیم آرمانهای انقلاب کردند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش به وجود دشمنان و غاصبان جهان نسبت به ایران اشاره کرد و گفت: دشمنان انقلاب مترصد فرصتی برای ضربه زدن به انقلاب هستند و خوشبختانه علی‌رغم تمام حوادث تروریستی نسبت به مسلمانان در سطح جهان و به‌خصوص در ایام محرم، ما شاهد هستیم به یمن وجود سربازان گمنام امام زمان، تمام تلاش‌های آن‌ها نقش بر آب شده و تمام عملیات تروریستی غاصبان، در ایران خنثی شده است.
عضو فعلی مجلس خبرگان رهبری و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در دوره‌های اول، دوم، چهارم و پنجم افزود: مقام معظم رهبری از تلاش‌های نیروهای وزارت اطلاعات به‌عنوان " مجاهدت خاموش " یاد کردند و با این اقدام، مدال افتخاری به سینه این نیروها زدند، همان‌گونه که سال‌ها قبل حضرت امام از نیروهای این وزارتخانه به عنوان "سربازان گمنام " یاد کردند و این دو عنوان موجب افتخار ما است.
علوی با اشاره به خدمات سربازان گمنان امام زمان گفت: تلاش‌های این نیروهای جان بر کف درجایی دیده نمی‌شود و این نیروها پیمان خود را با خداوند متعال، امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری بسته‌اند و دست در دست دولت خدمتگزار در حال خدمت‌رسانی به مردم و آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.
وی در ادامه از دستگیری عوامل تیراندازی به یک حسینیه در دزفول خبر داد و گفت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) همه عوامل تیراندازی به یک حسینیه در صفی‌آباد دزفول دستگیر شدند.
وزیر اطلاعات در پایان با تاکید بر اینکه موفقیت سربازان گمنام امام زمان درگرو دعاهای مردم است، گفت: ما افتخار می‌کنیم که خادمان این مردم و عاشقان اهل‌بیت هستیم.
 
گزارش مراسم
مراسم عزاداری شب سوم شهادت امام حسین (ع) ویارانش در حسینیه عشاق‌العباس لرستانی‌های پایتخت با شکوه خاصی برگزار شد
در این مراسم همچون شب‌های گذشته، جمعی از چهره‌های سیاسی لرستان، مقامات و مسوولان لشگری و کشوری از جمله وزیر ورزش، مقامات نظامی و انتظامی، هنرمندان، ورزشکاران ملی کشور و هزاران نفر از اقشار مختلف مردم حضور داشتند.
مراسم امشب با قرائت زیارت عاشورا توسط علیرضا باغبانی آغاز شد و در ادامه محمد حسن مطهری، " حجت‌الاسلام "سید محمد غروی " " و حجت‌الاسلام "عبدالله فاطمی‌خرم‌آبادی " به ذکر مصیبت حضرت امام حسین (ع) و اصحاب ایشان پرداختند.
پایان‌بخش مراسم ، مداحی "غلام کویتی‌پور " یادگار دوران دفاع مقدس بود.
از نکات قابل ذکر این مراسم، تقدیر حاج "حسین سلوک" موسس هیات عشاق العباس لرستانی‌های پایتخت از "عبدالرضا قاسمی " سردبیر و " سعید معتمدی " خبرنگار پایگاه خبری یافته در حضور وزیر اطلاعات بود؛ سلوک ضمن معرفی فعالان رسانه‌ای یافته افزود: این پایگاه خبری در طول 13 شب مراسم عزاداری لرستانی‌های پایتخت، نسبت به انعکاس اخبار و گزارش‌های متعدد اقدام کرده و تمام اخبار این هیات را منتشر کرده است که جای تقدیر دارد.

قابل ذکر است به همت هیات عشاق‌العباس لرستانی‌های پایتخت، مناسک عزاداری ایام محرم امسال توسط لرهای مقیم مرکز از اول تا سیزدهم محرم با شکوه خاصی در تهران برگزار گردید.

تقدیر حاج "حسین سلوک" موسس هیات عشاق العباس لرستانی‌های پایتخت از "عبدالرضا قاسمی " سردبیر و " سعید معتمدی " خبرنگار پایگاه خبری یافته در حضور وزیر اطلاعات

استاندار در جمع لرستانی‌های مقیم تهران

$
0
0
استاندار لرستان گفت: در شرایط فعلی باید سالیانه حداقل 4 هزار میلیارد تومان در لرستان جذب گردد.
به گزارش پایگاه خبری یافته،"هوشنگ بازوند" عصر دوشنبه در جلسه هم‌اندیشی با اعضای هیات مدیره انجمن لرستانی‌های مقیم تهران که در سالن جلسات سازمان محیط ریست تهران برگزار شد، اظهار داشت: من با علم و گاهی نسبت به مسائل، به لرستان آمده‌ام و اولین اقدامم آسیب‌شناسی شرایط موجود بود.
وی با تشکر از دغدغه‌ی هیات مدیره و کمیته‌های انجمن لرستانی‌های مقیم تهران نسبت به مسائل و مشکلات روز استان گفت: در بررسی‌های به عمل آمده متوجه شدیم که در لایه‌های مختلف نیاز به کار اساسی در همه حوزه‌ها است.

لرستانی‌ها مطالبه‌گر نیستند

استاندار لرستان مهم‌ترین مشکل لرستان را عدم آشنایی با حقوق شهروندی و فقر مطالبه گری در استان دانست و گفت: در لرستان هیچ‌وقت مطالبه‌گر نبوده‌ایم و یا مطالبات مردم منتج به واکنش مسؤولین و نتیجه‌گیری نشده که همین موضوع باعث بروز بسیاری از معضلات از جمله اعتیاد، فقر و بیکاری در استان شده است.
بازوند با اشاره به اختلاف فاحش بین شاخص سرانه درآمدی و مصرفی مردم لرستان گفت: آمارهای موجود نشان می‌دهد که سرانه درآمدی مردم لرستان از میانگین کشور پایین‌تر است و این در حالی است که سرانه مصرفی مردم بین پنج استان اول در کشور است.

بخش خصوصی باید به صنعت استان ورود پیدا کند

استاندار لرستان افزود: ما توان فراوانی ظرف دو سال اخیر برای توسعه‌ی لرستان به‌کاربرده‌ایم و اعتقاد داریم که بخش خصوصی باید به صنعت استان ورود پیدا کند.
بازوند با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته در لرستان از جمله توسعه فرودگاه و افزایش پروازها گفت: برخی از این کارها باید حداقل 20 سال پیش انجام می‌شد.
وی با اشاره به این‌که در سطح استان لرستان باید حداقل سالی 4000 میلیارد جذب گردد گفت: اگر دولت خیلی هم مساعدت کند حدود 1000 میلیارد ریال می‌توانیم بودجه جذب کنیم و برای تأمین بقیه‌ی آن باید بستر مناسب برای حضور بخش خصوصی در استان مهیا گردد تا از این طریق به رفع معضلات موجود از جمله بیکاری در لرستان کمک شود.

فرصت‌سوزی در لرستان جایز نیست

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش افزود: در شرایط کنونی نباید فرصت سوزی کنیم؛ اما این دلیل نمی‌شود که پروژه‌ها را بدون مطالعه و انجام کارشناسی لازم شروع کنیم.
وی با اشاره به اینکه میانگین ساخت پروژه‌ها در لرستان 12 سال است، افزود: در شرایط فعلی 3600 میلیارد تومان در لرستان زیر خاک است که نشان می‌دهد لرستان گریبان گیر یک اقتصاد نحیف و لاغر شده است.
استاندار لرستان بیان داشت: علی‌رغم این‌که لرستان یکی از امن‌ترین استان‌های کشور است اما متأسفانه در جذب سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه‌ها احساس ناامنی برای بخش خصوصی وجود دارد.
بازوند با تأکید بر این‌که ما سعی کرده‌ایم این احساس ناامنی را از بین ببریم افزود: برگزاری مسابقات پهلوانی جهان و کوراش قهرمانی جهان در لرستان و همچنین خرید یک فروند هواپیما با آرم لرستان در راستای رفع همین احساس ناامنی بوده است.

لرستان باید مقصد گردشگران شود

استاندار لرستان در بخش دیگری از سخنانش گفت: هدف ما در حوزه‌ی گردشگری این است که لرستان را از معبر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل کنیم؛ که همین امر نیاز به حداقل 200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد.
 وی به نقش مردم در توسعه گردشگری در لرستان اشاره کرد و گفت: صنعت گردشگری در اقتصاد مردم لرستان تاکنون نقشی نداشته لذا باید با اقدامات مناسب گردشگری را برای مردم درآمدزا کنیم.
بازوند با تأکید بر این‌که توسعه "بیل و کلنگی" اثری ندارد گفت: باید توسعه را در عمق شروع کنیم؛ توسعه باید رضایت‌مندی طولانی‌مدت مردم را در پی داشته باشد که نیل به این هدف هزینه‌بر است ولی درنهایت منافع مردم را در پی خواهد داشت.
 استاندار لرستان افزود: توسعه‌ی مناسب توسعه‌ای است که موجب افزایش سرانه‌ی درآمدی مردم گردد.
وی در ادامه با تأکید بر این‌که صادرات در لرستان طی سه سال اخیر افزایش چشم‌گیری داشته افزود: ما باید حتی در بازارهای جهانی نقش‌آفرین باشیم.
بازوند در پایان گفت: از حضور در جمع صمیمی لرستانی‌های مقیم تهران بسیار خوشحال هستم و آمادگی دارم تا هفته بعد هم جهت ادامه بحث و بررسی مسائل مطرح شده در این جمع حاضر شده و به تشریح سند آمایش استان، سند اشتغال و سند چشم‌انداز لرستان در سال 1404 بپردازم.

استاندار لرستان در جمع لرستانی‌های مقیم تهران

$
0
0
قابل ذکر است پیش از سخنان استاندار لرستان برخی از اعضای هیات مدیره‌ی انجمن لرستانی‌های مقیم تهران و کمیته‌های مربوطه، مسائل، مشکلات و پیشنهادات خود را با وی در میان گذاشتند.
از مهم‌ترین مسائل مطرح‌شده می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
رسیدگی به مشکلات جاده‌ی ازنا به اراک، قطار بین‌شهری درود – ازنا – اراک، وضعیت صنعت در شهرهای مختلف استان، وضعیت پروژه‌های در حال ساخت و نیمه ساخته‌ی استان، توجه به وضعیت کشاورزی و مشکلات مرتبط با آن، وضعیت سرانه‌ی فضای ورزش و هنر در لرستان، اشاره به نظافت شهری و توجه ویژه به مسئله‌ی حفظ آب‌های طبیعی و سفره‌های زیرزمینی، اقدام و اطلاع‌رسانی و آگاهی به مردم جهت آشنایی با حقوق شهروندی و مطالبه گری، توجه ویژه به انتخابات مجلس شورای اسلامی و اقدام جهت هر چه سالم برگزار کردن آن، رفع احساس تبعیض در شهرهای استان، تسریع در پروژه‌هایی از قبیل حریم قلعه فلک افلاک، کارخانه‌ی سیمان خرم آبادو سالن همایش 2000 نفری در مرکز استان، تسریع در اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام بام خرم‌آباد، توسعه‌ی گردشگری در لرستان، تکمیل دهکده المپیک، توجه به بهداشت و درمان و اسکان بیماران در مرکز استان و پایتخت، اشاره به سیل کوهدشت و مشکلات موجود، ارائه‌ی برنامه‌ی راهبردی توسعه‌ی استان تا سال 1400، ایجاد بستر لازم جهت مشارکت بیشتر زنان در فعالیت‌های مدنی، توجه ویژه به نخبگان و دانش‌آموختگان لرستانی، درخواست ایجاد دانشکده هنر و دانشکده محیط‌زیست، توجه به توسعه‌ی فرهنگی اقتصادی لرستان، توسعه‌ی زیرشاخه‌های مربوط به صنعت پتروشیمی در لرستان، استفاده از بضاعت علمی لرستان‌های خارج از استان، توجه خاص به محیط زیست و منابع آبی استان، توجه ویژه به ظرفیت‌های استان در تدوین برنامه‌ی ششم، ایجاد بنیان فرهنگی در لرستان.
این جلسه با حضور استاندار لرستان، اعضای هیات مدیره انجمن لرستانی‌های مقیم تهران در دوره فعلی و دوره گذشته، اعضای کمیته شهرستانها و کمیته های جانبی انجمن، "محمد حسین بازگیر" مدیر کل لرستانی محیط زیست تهران، "مسعود بهرام‌نژاد" مدیر کل حوزه استاندار لرستان در سالن جلسات سازمان محیط زیست تهران برگزار شد.
Viewing all 239 articles
Browse latest View live